Doživite istinski luksuz za sva osjetila

Pogledajte našu prigodnu gastro ponudu, kreirajte vlastiti jelovnik, te cvjetnim aranžmanima i rasvjetom očarajte vaše goste.

Brošura vjenčanja

Savršeno do posljednjeg detalja

Simfonija okusa, mirisa i detalja čini savršenu cjelinu kojoj težimo prilikom planiranja vašeg vjenčanja. Raznolikost naše gastronomske ponude kao i mogućnost biranja između nekoliko vrsta jela doprinosi sveukupnom doživljalju. Uživajte u slasnim zalogajima, bezbrižno se prepustite zabavi, plesu i druženju s vašim najmilijima, jer naše osoblje brine da sve teče bez problema. Zajedno se razvijamo sa željom svakodnevnog unapređenja, postavljanja trendova i ispunjavanju vaših želja.

Catering

Dobrodošlica s ljubaznim osmijehom

Već od prvog trenutka osigurajte nezaboravnu atmosferu, te svečano dočekajte svoje goste. Bilo da se radi o velikom vjenčanju, manjoj zabavi ili nekom drugom događaju, naš uhodani i profesionalni tim dvorana Kristal pobrinuti će se za zadovoljstvo svih prisutnih. Obratite nam se s povjerenjem kako bismo za vas pripremili personaliziranu ponudu.

Torte i kolači

Okusi koji spajaju sve generacije

Pružite svojim nepcima čitav spektar slatkih okusa. Kreirali smo zamamnu paletu raznolikih i maštovitih svadbenih torti i kolača u suradnji s našim dobavljačima. Želite li mladenačku tortu, slatki stol, čokoladnu fontanu s voćem ili imate neku drugu slatku ideju obratite nam se i ostvariti ćemo vaše želje i zamisli.

Dodatne usluge

Iznad očekivanja

Uz planiranje i koordinaciju vjenčanja nudimo vam i mogućnost izbora predivnih cvjetnih aranžmana, upečatljive, a opet profinjene dekorativne rasvjete, te otmjeno uređenje stolova i dvorane. Sve to čini cjelinu naše priče u kojoj zajedno osmišljamo vaše vjenčanje iz snova.

Uređenje stolova i dvorane
Cvijeće
Dekorativna rasvjeta