Svečani jelovnik

Dan poseban poput vašeg vjenčanja zahtjeva poseban tretman i kad je u pitanju jelovnik.

U našoj ponudi jela možete birati između nekoliko vrsta jela po slijedovima: juha, glavno jelo, prilozi, desert. Sve vrste podrazumijevaju specijalitete spremljene po vrhunskoj pripremi.

Doprinesite vašoj svečanosti raskošnim okusima i iskrojite jelovnik po vašoj mjeri i mjeri vaših uzvanika.

Ponuda jelovnika

Catering

Osigurajte nezaboravnu atmosferu te svečano dočekajte svoje uzvanike prije odlaska na sam čin vjenčanja - već od prvog trenutka. Naša bogata gastronomska ponuda i profesionalno osoblje pobrinut će se za zadovoljstvo svih prisutnih od samog početka vašeg slavlja.

Catering ponuda uključuje širok izbor jela s roštilja, plata, canape sendviča, raznolika alkoholna i bezalkoholna pića te svu potrebnu logistiku kako bismo vaš dan učinili što bezbrižnijim za vas i vaše najdraže.

Catering ponuda

Svadbene torte

Prednost dajete laganim tortama, no znate da vaša obitelj i prijatelji više vole kremaste torte bogatog okusa? A tu su i vaši kumovi koji pak obožavaju voćne okuse, dok najmlađi članovi, razumljivo, traže pravu čokoladnu tortu?

Na vašim stolovima može se zateći više od 14 različitih vrsti torti koje trenutno imamo u ponudi - i zadovoljiti slatki ukus svih vaših uzvanika.

Zavirite u našu ponudu svadbenih torti.

Ponuda torti

Svečani kolači

I najveći gurmani složit će se da je slatki dio večere ujedno i najslađi dio svake večere. Vašu svadbenu trpezu upotpunite s više od 20 vrsti kolača koje se trenutno nalaze u našoj ponudi i pružite svojim nepcima pravi spektar slatkih okusa.

Zavirite u našu ponudu svečanih kolača.

Ponuda kolača

Cvjetni aranžmani

Uljepšajte doživljav vaše svadbe dekorativnim aranžmanima za stolove. Dekoracija uključuje aranžmane za sve stolove u sali, uređenje mladenačkog stola i kutak za fotografiranje mladenaca.

Cijena najma cvjetnih aranžaman je 1.500,00 kn, a cijena najma dekorativnih svijećnjaka je 2.000,00 kn.

Pogledaj galeriju

Vjenčanje izvrsnih okusa

Bogatstvo i raznovrsnost svečane trpeze učinit će vaše vjenčanje posebnim