“Slatki stol” – deserti s stilom za Vaš savršeni dan!

Osim uobičajenih gastro ponuda koje se mogu odabrati prilikom svečane večere, uvijek se trudimo ponuditi i nešto inovativno i zanimljivo. Kolači i torte neizostavan su desertni dio večeri, no svoje goste možete oduševiti i još jednim simpatičnim detaljem. Riječ je o našem – “slatkom stolu”. Pažljivo dekoriran, ovaj stol privući će sve dobne skupine, od onih najmlađih do onih starijih. Vođeni suvremenim slastičarskim trendovima u sklopu slatkog stola nudimo: cupcakes, cake pops, praline, macarons.

1. Cupcake

Cupcake je  “mini torta” napravljena od slične smjese kao i prave velike torte, karakterističnog oblika šalice. Često su punjeni različitim kremama, a obavezno su glazirani i dekorirani. Ovaj uglađeni desert savršeni je sudionik vjenčanja, godišnjica, rođendana i sl. proslava. 

2. Cake pop

Cake pop je mala i okrugla smjesa od kolača, obložena čokoladnom kremom. Ono što daje posebnost ovom desertu je to što je pričvršćen na štapić kao lizalica. Odličnog je okusa i  praktično se konzumira, a ideja za dekoraciju je beskonačno puno.

3. Praline

Pralina je nekada bila neizostavan detalj svih raskošnih trpeza. Svoj bogati okus i prepoznatljivost kvalitete duguje upravo tradiciji ručne izrade pri čemu se kao sastojak koristi najkvalitetnija čokolada. Savršen je odabir za one koji se žele osvježiti desertom u malim količinama. Servirana u male ukrasne papiriće, pralina svakako daje jedan dašak romantike na našem slatkom stolu.

4. Macarons

Macaron je slasni i izvana hrskavi francuski kolačić okruglog punjen bogatom kremom. Priprema se od bademovog brašna, šećera i bjelanjaka dok se nadjev pravi od visokokvalitetne čokolade, voća te ostalih ukusnih sastojaka. Postoje raznovrsni okusi te arome, a proizvode se u raznim bojama, najčešće onim pastelnim.

 

Slatki stol najnoviji je hit u organizaciji proslava i prava stvar za Vas ako želite impresionirati svoje goste. Sve detaljne informacije o slatkom stolu, kao i onaj dekorativan dio svih ovih slastica, uvijek možete saznati od nas prilikom informiranja o organizaciji Vašeg vjenčanja. Ako imate vlastite ideje u pogledu kreativnosti, slobodno ih iznesite, a mi smo tu da ih ostvarimo!