Dekoriranje svečane dvorane za vas!

Prekrasan osjećaj svim gostima izaziva elegantno ukrašena dvorana za proslavu vjenčanja. Interijer prije svega treba biti prilagođen svakom trenutku – opuštenom razgovoru tijekom večere, za vrijeme plesa ili uživanja u glazbi na plesnom podliju. S obzirom da na ovakvoj svečanosti prisustvuje veći broj ljudi, važno je stvoriti ambijent u kome će se svi osjećati opušteno i ugodno.

Kako nam je dekoracija vjenčane dvorane posebna i vrlo draga specijalnost, u nekoliko koraka prezentirat ćemo sve ono što vam je potrebno za kreiranje vaše savršene bajke.

1. Dekoracija stolova

Iako od samog početka njegujemo elegantnu bijelu kao boju naših stolnjaka i pokrivala za stolice, mladenci imaju dovoljno slobode da odaberu boju i stil uređenja prema svojim vlastitim željama. Paleta trendovskih boja za dekoracije je vrlo široka: mašnice i salvete su vam dostupni u ljubičastoj, bordo, zelenoj, žutoj, roza, plavoj, crvenoj, bijeloj, crnoj i boja šampanjca nijansi. S obzirom na to da se ovaj detalj uglavnom bira prema osobnom afinitetu ili u boji vjenčanog buketa ili revera, ako i dalje niste sigurni, mi vam našim sugestijama tu svakako možemo pripomoći.

Sljedeća važna dekoracija na stolu je cvijeće ili svijećnjak. U ovom slučaju možete se uvijek odlučiti i za jedno i za drugo, što svakako daje kompletan dojam, no isto tako za vas smo spremni napraviti i kombinaciju jednog i drugog, u smislu da vam nudimo jedinstveno rješenje – svijećnjak koji je već ukrašen prekrasnim buketom cvijeća po vašoj želji.
Boju cvijeća uvijek sugeriramo prema već prije utvrđenim bojama detalja koje ste odredili. Također nikada nećete pogriješiti ni s bijelim ružama koje se povezuju s čistoćom i mirom; a u estetskoj noti daju osjećaj nježnosti i mekoće i slažu se uz gotovo svaki stil.

2. Dekoracija dvorane

Osim stolova, ponudit ćemo vam rješenje i za ostale detalje u svečanoj dvorani koja će obilježiti vaše vjenčane trenutke. Tu je prije svega dekorativna rasvjeta koja i čini veći dio atmosfere. Tzv. bojači prostora, mogu prostor pretvoriti u plavu ili ružičastu bajku, a isto tako za one koji i dalje preferiraju klasiku, tu su i nešto umjerenije i prirodnije boje.
Moving headovi, disco kugla, dimna mašina, bubble mašina samo su neke od mogućnosti koje možete uvrstiti u vašu vjenčanu proslavu, a samim time dobit ćete inovativnost i zasigurno odličnu zabavu.

Ono na što smo posebno ponosni je prekrasni cvjetni zid u nježnim i elegantnim bojama koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ispred njega možete pozirati sami u maniri prave dive, romantično s svojom drugom polovicom ili kao mladenački par s svojim uzvanicima.
I za kraj još uvijek možete dodati po koji detalj kako bi vaša noć zbilja protekla nezaboravno. Znamo da sjećanja ne blijede, a fotografije ostaju prekrasna uspomena na određeni trenutak, stoga nećete sigurno pogriješiti ako u dvoranu dodate i posebnu sofu za fotografiranje ili pak simpatičnu fotokabinu.

Obratite nam se s povjerenjem jer možemo učiniti da Vaš dan iz snova bude nezaboravan!