Catering za vašu savršenu proslavu i domjenak!

Bliži se vrijeme različitih zabava i domjenaka – božićni domjenci za klijente i zaposlene, otvaranje novih ili preuređenje postojećih prostora ili jednostavno proslava uspješnog poslovanja tijekom cijele godine. Catering nužno ne uključuje samo pripremu i dostavu hrane, već je on cjelokupan dojam vašeg formalnog ili neformalnog druženja. Ako je riječ o cateringu koji se radi neposredno prije vjenčanja, on također zahtjeva poseban trud i prezentaciju.

Catering ponuda u Dvoranama Kristal uključuje širok izbor jela, raznolika alkoholna i bezalkoholna pića te svu potrebnu logistiku kako bismo taj dan učinili što bezbrižnijim za vas i vaše goste.

Usluga i organizacija

Uvijek volimo voditi računa o svakom vizualnom detalju, pa tako i kada je riječ o catering ponudi. Osim kompletne logistike, u našu ponudu uključeno je aranžiranje, postavljanje stolova, kompletan pribor za jelo i piće, barski stolovi, te kao dekoracija bogati cvjetni aranžmani od umjetnog cvijeća i uvijek neizostavni crveni tepih. Posebno smo ponosni na naše profesionalno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu, koje će prilikom svake proslave paziti da vam ništa ne nedostaje dok vi opušteno razgovarate s vašim gostima.

Ako ste kojim slučajem zabavu zamislili na otvorenoj lokaciji, kao dodatnu uslugu možemo ponuditi naše šatore, pagode, suncobrane i stolice, što je idealno rješenja kada su u pitanju zabave na otvorenom.

Gastronomska ponuda

Prilikom organizacije bilo koje prigode znamo koliko je hrana važna stavka, stoga nam je naglasak uvijek na raznolikosti ponude. Izuzev one klasične koja uključuje mesne delicije s roštilja, tu je uvijek i slavonski pladanj koji sadrži najbolje suhomesnate proizvode u kombinaciji s najkvalitetnijim sirevima.
Već duže vrijeme canapei različitog okusa predstavljaju vodeći trend kada je ugostiteljstvo u pitanju, kao i palačinka smotuljci, stoga nije čudno da su i oni našli mjesto u našoj bogatoj catering ponudi. Naravno, nismo ni zanemarili činjenicu da se veliki broj ljudi opredjeljuje za vegetarijansku kuhinju, pa smo za njih pripremili i vegetarijanske smotuljke, uz još mnoge ukusne salate.
Naravno kako ni jedno pravo slavlje ne može proći bez prikladnog deserta, naš izbor je upravo velika ponuda kolača, kao i prikladno aranžirano voće.

Smatramo kako je ključ uspjeha u svakom poslu dobra organizacija – a u pogledu toga, uvijek se možete osloniti na nas!