Isplanirajte svoj vjenčani dan zajedno s nama u 5 koraka!

Organizaciju vjenčanja, koja se odnosi na sam tijek kao i najsitnije detalje, rado će odraditi svaki mladenci, posebno što su o tom danu maštali cijeli život. No što ako postoji mogućnost da sve svoje ideje i zamisli možete pretočiti na papir ili usmeno iznijeti, a mi smo ti koji vaše želje pretvaraju u stvarnost. Sama organizacija vjenčanja  nije nimalo lak i jednostavan posao, jer i mali nedostatak kvalitetne ideje, može od savršenog dana napraviti prosječno vjenčano slavlje. U našoj organizaciji tim je iskusnih i kreativnih organizatora, a donosimo pet stavki u kojoj se posebno možete osloniti na usluge i sugestije koje vam možemo ponuditi izuzev naših dvorana:

 

  1. Bend i glazba

Bili ste kod prijatelja, rodbine ili poznanika na svadbi i poslušali ste odličan bend koji ste odlučili rezervirati za vaš dan. Obično je ovo praksa kojom mladenci rješavaju jednu od stavki s liste popisa. No, kroz dugogodišnji rad imali smo priliku poslušati puno više bendova, te njihov način rada na temelju čega vam možemo preporučiti bilo koji ovisno o vašim afinitetima. Također uštedjet ćemo vam puno više vremena ako ste se u međuvremenu odlučili bend potražiti putem googla ili YouTubea.

 

  1. Fotograf

Gotovo ista situacija kao i za glazbu. Ukoliko ste se odlučili za nešto posebniji tip svadbe ili u nekom tematskom obilježju, možemo vam također dati preporuku fotografa s obzirom da poznajemo način rada svakog od njih. Trebate li klasične fotke ili one jedinstvene, tu smo da vam damo savršeni prijedlog i također uštedimo vrijeme.

 

  1. Uređenje dvorane i stolova

Slažete se da je ovo također jedno od važnijih stari s vašeg popisa pri organizaciji svadbenog slavlja. Rasvjeta? Svijećnjaci? Cvijeće ili nešto treće? Za ovaj dio posebno smo kompetentni, jer u našem timu imamo stručnu, kreativnu i inovativnu osobu, koja će uz vaše dopuštenje, dvoranu pretvoriti u pravu bajku. Brinemo o svakom detalju s ukusom jer znamo da je naglasak na interijeru također ključan u kreiranju slike vašeg savršenog vjenčanja.

 

  1. Menu

Izbor prikladne hrane također ponekad može biti zbunjujući, posebno što se pred mladence u istom trenutku stavlja veliki izbor predjela, glavnog jela i kolača. Ono u čemu vam sigurno možemo pomoći, to je iskustvo i procjena vaših potreba. Vi trebate samo reći koji iznos želite izdvojiti za svadbeni meni, a mi na temelju toga možemo procijeniti što je najbolje za vas.

 

  1. Protokol

Na vama je samo da taj dan budete sretni, zadovoljni i opušteni, a za dolazak gostiju u dvoranu, organizaciju sjedenja za stolom, te parking prepustite dobro uhodanom osoblju naše svadbene dvorane. S osmijehom na licu, svaki naš djelatnik profesionalno će odraditi svoj dio posla, te će s velikim zadovoljstvom biti dio vašeg velikog dana.

 

I na kraju, pomoć pri organizaciji vjenčanja vrlo je važna jer može ubrzati određene korake, ponuditi nove i kreativne ideje, a i pridonosi svakako manjem stresu svih budućih mladenaca kojima vjenčani dan ostaje zauvijek u sjećanju.