Rezervirali ste dvoranu, što sad?

Često je jedna od prvih tema pri razgovoru o vjenčanju dvorana u kojoj ćete organizirati zabavu toga dana. Kad odlučite koju dvoranu ili lokaciju želite i istu rezervirate, vašoj sreći nema kraja. Nakon tog velikog poteza redom dolaze ostali dogovori i odluke. Planski pristup planiranju vjenčanja tajna je svih onih mladenaca koji svoj dan dočekaju bezbrižno i sigurno. U nastavku vam donosimo tri stvari koje svakako trebate učiniti nakon što ste rezervirali mjesto na kojemu ćete proslaviti svoju ljubav.

  • Kao što dvoranu često morate rezervirati ranije zbog velike potražnje, ista stvar je i s glazbom za vjenčanje. Odlučite se u kojem smjeru ćete ići i odaberite bend ili DJ-a koji odgovara vašem ukusu i pušta glazbu u kojoj vi uživate. Naravno, treba uzeti u obzir i želje i ukus vaših gostiju jer se često najljepši trenuci događaju upravo na plesnom podiju za koji sigurno želite da bude pun cijele večeri.
  • Nakon glazbe, bacite se na potragu za fotografima i snimateljima. Ukoliko već imate nekog na pameti, raspitajte se o slobodnim datumima i rezervirajte ih na vrijeme. Sjetite se da su fotografije ono što ostaje i nakon što sjećanja izblijede, stoga vodite računa o tome da osobe kojima ćete dati tu veliku čast da snimaju vaš najvažniji dan budu zaista pravi izbor za vas. Svakako pogledajte njihove prijašnje radove, a preporučamo i da odaberete one koji po vama najbolje prenose emociju tog dana koju fotografija treba izazvati svaki put kad ju pogledate, pa makar i 20 godina poslije.
  • Definirajte budžet kojim raspolažete te rasporedite iznose prema pojedinim segmentima. Nakon što znate koliko ćete budžeta potrošiti na, po mnogima najvažnije – dvoranu, glazbu i fotografe/snimatelje – ostatak rasporedite sukladno vašim prioritetima i željama.
  • Uživajte u zajedničkoj organizaciji i pripremama. Nemojte zaboraviti jedno na drugo u cijeloj gužvi i stresu. Vaša ljubav najvažniji je segment i to onaj koji drži sve, ponekad nespojive, elemente na okupu. Nazdravite svom danu i dočekajte ga s veseljem!